5 comentarii

  1. Cand se va termina povestea , cu certitudine sefimea UE va declara ca tarile europene au trecut impreuna prin necazul cauzat de virusul minune. In aplauzele smecherilor eurocrati vor declara ca solidaritatea a fost element cheie in stoparea pandemiei. Dupa modelul „garantat Vanghelie”, Merkel si Macron vor garanta pentru Ursula der Leyen si Frans Timmermans ca fiind simbolurile solidaritatii.

    Apreciat de 1 persoană

  2. E incredibil ca tarile NATO nu sau gasit o formula rapida de ajutorare a Europei si in mod particular a Italiei. Nu imi vine sa cred ca Rusia trimite o unitate CBRN in Italia, si NATO nu zice nimic! Putin isi cultiva imaginea tzar mesianic in ograda Aliantei. Europa si America asteapta ca omuletii verzi sa stropeasca cu vermorelu’ prin baza Aviano si sa spuna ca au venit sa ofere masti, spirt medicinal si scrisori de incurajare din partea femeilor sovietice? Ce sa mai zic de UE, intreg continentul stinge lumina sub privirile Comisiei Europene.

    Apreciază

  3. Un om care spune cruntul adevar:tarile mici din UE sunt bune doar ,,de muls” . Si cu parere de rau,zilele astea prin care trecem ,eu una nu am vazut ,,solidaritate” . Poate doar ,,lasa sa moara si capra vecinului” .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s