SPORT: IANIS HAGI – Gol de senzație care a adus victoria pentru Rangers

Debut de senzație al internaționalului român Ianis Hagi la Glasgow Rangers. Tânărul Hagi a reușit un gol extraordinar în minutul 84 al meciului cu Hibernian, gol care a adus victoria noii sale echipe.

ZWQzb
 Ianis Hagi în tricoul noii sale echipe, Glasgow Rangers

La scorul de 1 – 1, în minutul 84 al meciului, Ianis Hagi a prins un voleu de zile mari din marginea careului, lăsându-l complet derutat pe portarul echipei adverse.

Un entuziasm fără margini i-a cuprins pe fanii lui Rangers, care au luat cu asalt Twitter-ul la finalul meciului, într-o avalanșă de laude fără precedent la adresa unui fotbalist roman care a evoluat vreodată în străinătate.

„Ianis Hagi este un dar al zeilor pentru noi, după șapte ani de bătaie de joc”, a scris robbiejh96, un fan înfocat al lui Rangers, pe Twitter.

„Există o mulțime de fotbaliști care joacă doar cu un singur picior și aleargă în jurul mingii de parcă ar fi Roger Federer pregătindu-și forehand-ul. Sunt unii ca Arjen Robben, care au nevoie doar de un singur picior  – atat era de bun.

Mai sunt și alții, precum Cristiano Ronaldo, care muncesc atât de religios pentru a-și îmbunătăți piciorul lor slab, încât devine funcțional în mod robotizat, dar sunt și câțiva, mai puțini, precum Ryan Kent, care este atât de înzestrat cu ambele picioare, încât a început prin a fi stângaci, de la 8 ani, înainte de a se schimba prin antrenamente.

Și mai sunt alții, precum Ianis Hagi. Dacă ar fi să-i tai picioarele și să le amesteci într-o cutie, iar apoi, dacă le montezi la loc, e foarte probabil să ai două picioare identice. După ce privim ore întregi la clipul cu ultimul său transfer la Rangers, încă de când juca pentru Genk, România și Viitorul, tot este imposibil să îți dai seama ce picior preferă”, a scris jurnalistul Jordan Campbell în publicația The Athletic, fiind citat de Digi Sport.

Ianis Hagi a fost transferat de la Viitorul la echipa belgiana KRC Genk în iulie 2019, imediat dupa evoluția sa entuziasmantă de la Euro U21, din Italia. La Genk, Ianis Hagi n-a prea jucat, fiind mai mult rezervă. A venit în această iarnă la Glasgow Rangers sub formă de împrumut, unde va sta până la sfârșitul campionatului.

SURSA: Digi Sport

 

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s