SPORT – CFR Cluj reușește cel mai mare contract de sponsorizare din istoria fotbalului românesc

Echipa de fotbal CFR Cluj a reușit să obțină cel mai mare contract de sponsorizare din istoria fotbalului românesc: 27 de milioane de euro pentru trei ani !

Echipa lui Dan Petrescu a semnat un contract de sponsorizare cu compania Electric Visionary Aircrafts, contractul parafat în decembrie urmând a fi oficilizat în cursul acestei luni, pe o sumă minimă de 27 de milioane de euro, aceasta urmând să crească substanțial prin bonusurile oferite, dacă echipa clujeană va obține rezultate semnificative în competițiile europene.

eva-drone (1)

Contractul semnat între cele două părți are o durată minimă de trei ani, cu opțiuni de prelungire. În primul an, CFR Cluj ar urma să primeasca 7 milioane de euro, în cel de-al doilea 9 milioane de euro, iar în al treilea suma de sponsorizare ar ajunge la 11 milioane de euro.

Firma Electric Visionary Aircrafts are în acționariatul său binecunoscutele companii Tesla și Rolls-Royce, având o cifră anuală de afaceri de miliarde de euro.

Domeniul de activitate al noului sponsor clujean este reprezentat de scrviciile aeriene oferite prin intermediul dronelor, cum ar fi curieratul, transportul de organe în scopuri medicale și intervenții în caz de calamități.

Pe lângă contractul de sponsorizare cu echipa clujeană, Electric Visionary Aircrafts intenționează să construiască o uzină de producere a dronelor la Cluj Napoca, pentru a-și promova produsele sale pe piața est-europeană.

SURSA: SPORT.RO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s