COVIDUL 5G – Tehnologia care ucide

1-documentar     Frecvența de 60 GHz este frecvența la care moleculele de oxigen oscilează, fapt care le împiedică să se lipească de hemoglobină și, astfel, să oxigeneze sângele, producând boala COVID-19.

Sute de oameni de știința din întreaga lume au lansat un semnal de alarma cu privire la daunele pe care le poate produce tehnologia 5G. Nu doar omul va fi afectat de această tehnologie, ci întreaga planetă.

maxresdefault

Probe independente indică faptul că pachetele de impulsuri de mare intensitate și frecvență ale 5G constituie o mare amenințare pentru organismele biologice. De aici pornește întreaga dezbatere și culmea e că nimeni nu pare interesat de eliminarea acestei tehnologii.

Sistemul de telefonie 5G este o rețea fără fir Y-GIG care funcționează în benzi de până la 100 GHz. Este nevoie de un dispozitiv „acceptat 5G” sau de un receptor (modem sau cip) care retransmite undele milimetrice (microundele) în casa ta.

Dr. Devra Devis, președintele Trustului pentru Sănătatea Mediului, spune: „Majoritatea oamenilor nu știu că aceste unde, care vibrează de câteva miliarde de ori pe secundă, pot induce arsuri la nivelul pielii”.

Pielea umană acționează ca o serie de antene care retransmit în organism semnalul, provocând stres fiziologic, manifestat în mărirea frecvenței pulsului și în creșterea tensiunii arteriale sistolice.

5G va întrerupe absorbția de oxigen, determinând privarea de oxigen a organismului și afectând celulele la nivelul mitocondriilor. Făra oxigen, ficatul devine congestionat, plămânii nu mai pot oxigena sângele, iar corpul începe să se descompună  – lipsa oxigenului fiind mediul propice pentru dezvoltarea celulelor canceroase.

„Cercetările evaluate de cercetători au documentat influiența industriei asupra studiilor privind efectele asupra sănătății ale radiațiilor wireless. Insistăm asupra unui moratoriu asupra 5G până când cercetarea non-industrială poate fi efectuată pentru a asigura siguranța publicului”, a declarat Dr. Joel Moskowitz, profesor de sănătate publică la Universitatea din California, Berkeley.

Belgia renunță la 5G

Celine Fermault, ministrul guvernului Regiunii Bruxelles-Capitale, a anunțat că Bruxelles-ul întrerupe planurile de implementare a rețelei 5G din cauza efectelor asupra sănătății.

mobile-4320136__3401Într-un interviu pentru publicația L’Echo, ministrul belgian spunea: „Nu pot accepta o astfel de tehnologie dacă standardele de radiații nu sunt respectate de tehnologia 5G. Oamenii din Bruxelles nu sunt cobai, iar sănătatea lor să fie vândută pentru profit. Nu putem lăsa nimic la voia întâmplării”.

Celine Fermault este de părere că această tehnologie nu respecta standardele calității vieții și cu atât mai puțin standardele radiațiilor (9V/m sau 95 mW/m²). Acesta este motivul pentru care ministrul beligan refuză implementarea 5G în țara sa.

SURSE: EH Trust, Scientific Research on 5G

Electric Sense, 5G Radiation Dangers

Dr. Joel M. Moskowitz, 5G Wireless Technology: Cutting Through the Hype

Info Brasov. NET

 

10 comentarii

 1. ciao , vezi ca aici e vb defapt despre ” the internet war ” adica e bătaie pe cine iți asculta telefoanele , in spatele acestor relee 5g este o placa cu un FPGA pe ea care nu poate fi făcut momentan decât in china , acea placa de gestiune si decodare ce o pot face doar chinezii momentan este placa ce asculta tot traficul , si cum in ziua de azi cel mai interesant si mai scump e traficul de date wireless , mai scump ca aurul si ca petrolul la un loc , pe cablu te uiți la Netflix si cam atât , din același motiv a fost interzis si Huawei in SUA au nevoie de timp pt a implementa si ei noua tehnologie , tine mine cine are releul ( antena ) ala asculta tot traficul ce trece prin el , si e defapt bătaie pe cine asculta telefoanele in Europa , americanii sau chinezii ! gandestete ca frecventele 5g se afla sub spectrul vizual , becul din casa sau antena parabolica te radiaza mai tare ca 5g , soarele , etc ….desenul cu spectrul undelor electromagnetice l-ai avut de invatat in clasa a 12 a la fizica doar ca nu era 5g trecut acolo inca poti sa il treci singur ca vad ca sti una din frecvente …. studiaza macar acuma !

  Apreciază

  1. Fals
   Nu se poate dovedi că COVID-19 se ia prin reteaua 5g a unui telefon mobil performant. Demonstrati acest lucru nu spuneti minciuni gogomate că rețeaua mobilă 5g te infecteaza cu COVID-19 . Ori cine a publicat anunțul are interese politice la mijloc . Fiecare rețea mobilă se îmbunătățește de la o zi la alta cu semnal mai bun si în funcție de telefon ce semnal acceptă 4g sau 4,5g sau 5g ori 3g ori 2g în funcție de telefon și modelul telefonului ce semnal captează la rețea 3g sau 4g sau 5g ori 2g că internet la viteză.

   Apreciază

 2. Acest the internet war durează deja de peste 17 ani , aceeasi poveste a fost si la 2g si la 3g si la 4g si cand a aparut televizorul orbeam si ne radia , cand au inventat trenul muream daca depaseam 100km la ora , aberatii au tot fost , sa vad la 6g tot vreajeala asta a 7 a ora ?

  Apreciază

 3. Nu știu ce sa scriu poate este un dram de adevăr în toate ăstea dar dece vrem sa ne auto distrugem cu ori ce ocazie sub ori ce fel nu numa cu 5 G cu poate auto distrugerea terrei unde vor sa ajungă stapinii iadului și puterine lumii sintem și am ajuns cobaii altora de ce pentru ce se vrea astfel de lucruri nu pot concepe în loc sa avem grija ne auto distrugem prin armament războaie în lume pentru supremație asuprirea omuluk de către om ce mai urmeaza sa traim sub pamint ca șobolanii aer cu portia etc cel puternic trăiește iar cel slab moare ….😓😢

  Apreciază

 4. Nu știu ce sa scriu poate este un dram de adevăr în toate ăstea dar dece vrem sa ne auto distrugem cu ori ce ocazie sub ori ce fel nu numa cu 5 G cu poate auto distrugerea terrei unde vor sa ajungă stapinii iadului și puterine lumii sintem și am ajuns cobaii altora de ce pentru ce se vrea astfel de lucruri nu pot concepe în loc sa avem grija ne auto distrugem prin armament războaie în lume pentru supremație asuprirea omuluk de către om ce mai urmeaza sa traim sub pamint ca șobolanii aer cu portia etc cel puternic trăiește iar cel slab moare ….😓😢

  Apreciază

 5. Numai doctoranzi in fizica si chimie pe aici. Toti corijentii au devenit acum experti deoarece, pe internet, tot prostul are o parere.
  Articol de rahat ca si prostul care l-a scris.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s