NEWS – Cristina Țopescu a murit. Jurnalista a fost găsită în locuința sa din Otopeni, fiind decedată de mai multe zile

PHOENIX WEB – Luni, 13. 01.’20 –   Indrăgita jurnalistă Cristina Țopescu a fost găsită moartă în locuința sa din Otopeni, după mai multe zile în care nu a mai fost văzută. Poliția a precizat că nu s-au observat urme de violență pe trupul acesteia, urmând însă ca expertiza medico-legală care se va efectua în cursul zilei de luni să stabilească cauza decesului.

cristina-topescu-pleaca-de-la-antena-3-1

Trupul fără viață al Cristinei Țopescu a fost descoperit duminică seară în casa acesteia din Otopeni de către o vecină, îngrijorată că n-a mai văzut-o de mai multe zile, deși mașina jurnalistei era parcată în fața casei, și după ce a observat doi câini ai Cristinei morți într-o anexă a locuinței acesteia a sunat la 112.

Poliția a precizat că în cursul zilei de duminică, în jurul orelor 22, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost anunțat de către o vecină a Cristinei Țopescu că binecunoscuta jurnalistă n-a mai fost văzută de aproape trei săptămâni. În urma sesizării, poliția din Ilfov a intrat în casa jurnalistei, aceasta fiind descoperită decedată, fără a prezenta urme vizibile de violență.

„N-o mai văzuse de zile bune, erau vecine și discutau foarte mult despre căței. A observat într-o anexă a locuinței doi câini morți și și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat, pentru că ea n-ar lăsa niciodată câinii fără mâncare. Intenția ei a fost să se ducă să forțeze ușa. A fost găsită moartă în dormitorul ei de la etaj, în pat, au chemat procurorul și medicul legist” a declarat un vecin al Cristinei Țopescu pentru Romania TV.

maxresdefault  Jurnalista Cristina Țopescu era fiica marelui comentator sportiv Cristian Țopescu, fiind născută la 4 iulie 1960, în Oradea. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București, secția engleză-italiană. Între 1970 și 1979 a colaborat cu televiziunea publică, apărând la mai multe emisiuni pentru copii și tineret. I-a fost interzis accesul la televiziune după căderea în dizgrația regimului comunist a tatălui său și stabilirea în Germania a mamei sale. În 1989 a fost arestată trei luni, în urma tentativei de trecere frauduloasă a frontierei. Cristina Țopescu voia să ajungă la mama ei, în Germania.

După Revoluție, Cristina Țopescu a fost ani buni cronicară la PRO TV, apoi prezentatoarea știrilor la Prima TV, de unde a demisionat în 2013, după ce s-a înscris în PSD. De la finele anului trecut era consiliera ministrului Sănătații, Victor Costache.

SURSE: Adevărul, Romania TVAntena 3Cancan

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s